Köksmöbler av Dinesens möbelplank

 

Fortsätter att bomba er med bilder från fjällen.

Samtidigt som vi beställde golvet från Dinesen, beställde vi också möbelplank. Av dem har nu vår snickare gjort ett matbord och en bänk. Det blev som allt annat strålande vackert och det passar så våldsamt bra in där på det fina golvet.

Vi beställde bara virke till en bänk men ångrade oss genast när vi kom in, så nu är det bara att beställa mer möbelplank och tillverka en till bänk. Vi hade tänkt ha bänk på ena sidan och stolar på den andra men no no, hade  blivit helt fel.

En till bänk får det bli.

 

Kubus ljusstake Olsson & Gerthel (som jag just såg har 15% på hela sortimentet), Kudde (By Nord), lampa (Kvist, Örsjö) och vasskål (någon slags välgörenhetsmärke) från Öbergs Rum, ljusstakar (Tine K) diskmedel och rengöringsmedel från Tullhuset

Hoppas att ni har en fin söndagkväll. Här varvas slutfinishen på en reportagetext med köksgolvsmålning. M hämtar Lillan på kalas och jag tror minsann att det vankas pizza ikväll. Köket är liksom lite ”indisponibelt” just nu!

Återkommer naturligtvis med bilder på det färdiga köket. Några käcka före och efterbilder blir det säkert.

Kram kram

Helena

 

 1. JenniP skriver:

  Ah, den hette Snug. Så snygg, och så synd att den bara finns i två modeller/storlekar. Tack för svaret!

 2. JenniP skriver:

  Hej, gillar soffan! Vad heter den? Mvh, JenniP

  1. Helena skriver:

   Den är från Ire och heter Snug eller något liknande om jag inte minns fel. //Helena

Comments are closed.

LOADING..