Lillans presentkalender och det vankas fest (igen…)

God kväll!

Hoppas att ni haft en mysig 1:a advent, det har vi.

Mitt mellan allt det mysiga, har jag lyckat vara skapligt effektiv också. Fått en massa gjort idag faktiskt, inga stora saker men typ städat kylen, så att all mat som skall lagas under veckan får plats.

Vi skall ha släktkalas/julfest här på fredag förstår ni, så jag skall under veckan rodda ihop ett julbord är det tänkt. Handlade det första idag, och imorgon blir det köttbullsrullning och laxgravning.

Köpte mig en kokbok av Mannerström, med lite rätter som var nya för mig, får se om jag tar och ger mig på ett par av dem de närmaste dagarna.

Det slog mig att jag ville visa er Lillans kalender. Ni kanske är några som inte sett den sedan tidigare jular.

Jag har gjort den alldeles själv utifrån mina egna idéer, så jag är allt lite stolt över den. Annars är inte jag så himla pysslig… Tycker i alla fall att den är riktigt fin, och den ger en härlig julstämning.

I de små paketen finns allt från diadem, till tuggummi med tatueringar, till tomteluva och små fingervantar. I något paket ligger det ett par ballonger och i ett annat ett Monster High suddgummi.

Det behövs inte så mycket för att Lillan skall bli himla glad.

Och nej, jag har inte gjort den för att jag tycker att barn måste ha en massa saker till (och innan jul), och jag har heller inte gjort den för att visa ”vilken duktig och pysslig mamma jag är”. Jag har bara gjort den för att JAG tyckte att det var kul och för att JAG tycker att det är roligt att se den lilla ivriga sessan öppna de små paketen varje morgon. Precis bara därför!

Ha en fin fortsättning på kvällen och natti, natti!

Helena

 

  1. Superfin kalender !!
    Minns att vi hade ett h..vete med yngsta sonen som introducerades för en sådan här kalender i lite för unga år 😉 han gallskrek varje dag i sin frustration över att ”bara” få öppna ett paket, när det fanns massor 🙂
    Lycka till med julbordsfixet !
    Kram

Comments are closed.

LOADING..