Cestita på tisdag kanske…

Vi har gått lite nuts på lampor här hemma och nu har vi, eller kanske är det mest jag… siktet inställt på, den lilla jättefina lillasystern till Cesta, Cestita.

På tisdag och onsdag åker hjärtat och jag till Stockholm för att möbel och lampfrossa på Furniture Fair and Northern Light Fair. Skall bli så himla mysigt och det är verkligen sååå kul att vi delar detta intresse.

En sväng förbi Asplunds innan vi beger oss till hotellet har jag tänkt mig, och kanske kanske får Cestita följa med mig hem därifrån.

Nu måste jag jobba, så på återseende mina vänner!!

Kram kram och ha en fin fortsättning på söndagen.

Helena

 

  1. Åh vad kul !! Jag letar bordslampa för fullt. Vill köpa Baklava, men maken säger nej… 🙁
    Asplunds är en favoritbutik, ha så skoj!
    Kram

    1. Baklava är snygg, men jag tror att det är svårt att få den att gå hem hos män… 🙂 Kanske Cestita är ett alternativ?

  2. Jag har velat mellan Cesta och Cestita länge nu men det fick bli en Cesta. Egentligen lite för stor men jag vill inte ha ljusgloben i plast. Om du orkar vänta på leverans kan det vara ett tips att beställa från nätet. Jag tjänade närmare 1500 kr på att beställa fr England.

Comments are closed.

LOADING..