Välja soffbord

Idag har Lillan och jag tagit oss en soft hemmadag och boat in oss i stugan. Ute har det blivit minusgrader och töandet har upphört tack och lov.

Här uppe precis som hemma i ”Vässan” tar vi det lugnt med inredningen och känner oss för vad som ska inhandlas. Nästa större investering blir soffbord.

Vi har haft planer på allt från egentillverkat stålbord med kalkstensskiva, till Asplunds Tati, till Swedeses Breeze soffbord. Ett annat bord som funnits med i tankarna av och till är klassikern PK61, Poul Kjærholms bord som tillverkas av Fritz Hansen .

Nu har vi bestämt oss, det blir det sistnämnda! Det är nog det finaste bord jag känner till tror jag, så sjukt snyggt, och jag har ju en liten svaghet för just glasbord så jag tror att det kommer att bli sååå perfekt här uppe.

Nu gäller det att ha fullt span på Lauritz, där det brukar förekomma ganska så flitigt. Första bästa som dyker upp på auktion kommer vi att buda på. Inte för att vi förväntar oss att göra något kap, men många sköna tusenlappar sparas på att köpa på auktion mot att köpa nytt.

Ikväll blir det pizzafrossa på Trapper med familjen och svägerska, kusiner och vänner. Mysigt!!

Kram kram

Helena

 

  1. Ywonne skriver:

    Då har vi samma smak. Letar själv efter ett och det ligger 2 på lauritz nu ett marmor o ett glas. Det senare bjuder jag på just nu.

  2. Kommer bli Fab vännen:) Älskar ljuset i ert hus, helt underbart:)

    Kram till dig!

Comments are closed.

LOADING..