Lite marockanskt

Tog med mig några riktigt fina skålar jag köpt på Tullhuset till fjällen. Tänkte att färgerna skulle passa bra där uppe. Men…

 

Nja, det blev inte helt hundra… det marockanska bland allt det skandinaviska, blev lite ”oddbird” om jag så säger.

De fina skålarna fick åka med hem till Västerås igen. För här i stan i Villa Skogsbrynet där passar de alldeles utmärkt och jag är så glad för dem!!

Kram kram

Helena

 

 

  1. Fina skålar. Men jag kan tänka mig att det blev lite krock.

    Kram Lena

  2. Måste säga att ert hus i fjällen är så himla vackert, både på insidan och utsidan. Måste vara himla roligt att ha två så pass olika hus att inreda och att bo i! Ska själv påbörja ett husbygge (med ett husföretag) och får mycket inspiration från dig Helena. Jag gillar ditt tänk med att inte köpa massa slit och släng utan att spara till de där sakerna man verkligen vill ha, vare sig det är en designklassiker eller ett auktionsfynd. Det vinner i längden!

    Tack för en bra blogg och följ gärna vårt husbygge på 2floorstory.blogspot.com

    Trevlig helg!

Comments are closed.

LOADING..