”New in”

Det är så kul med alla ”oneliners”, ord och uttryck som används i sociala medier. De liksom bara ploppar upp och så hakar alla på.

Jag menar, vem minns inte uttryck som ”krispigt vitt”? Spreds som en löpeld och plötsligt skulle alla ha det krispigt omkring sig. Så har vi ”dagens outfit” som fått efterföljare som ”dagens me”, ”dagens us” eller rätt och slätt en ”dagens”. TGIF, den gamla godingen, den har vi hört förr, men inte i denna omfattning va? Sedan har vi den där lilla roliga detaljen med ett ”bästa” framför varje namn man nämner, förutsatt att personen i fråga är skapligt trevlig. Mina släktingar säger ”en” framför herrar och ”a” framför damer, jag och min sambo blir alltså ”a´Helena och en´Magnus”. Kul, men i sociala medier blir jag alltså ibland ”bästa Helena”, vilket kanske är strået vassare!!

Det finns massor av kul ”trender” man snappar upp om man läser lite bloggar eller instagrammar, kommer inte på några fler just nu bara.

Jo, en till ”New in”, ni vet när man handlat något nytt, som man känner att man vill visa upp. Som jag nu ungefär. Kastar in ett New in – och så en bild på det ”newinskaffade” 🙂

Gatto Piccolo, välkommen till vårt vardagsrum.

Kram kram

Helena

LOADING..