Hur kan jag tänka på just detta just nu?

Som bloggare får jag mycket pressmaterial, inbjudningar och dylikt skickat till mig. Jag är nog lite dålig på att dela med mig av det till er.

Syftet med utskicken är naturligtvis att jag ska sprida det vidare till er. Men… det känns nästan alltid som att det är andra som hinner före, de gånger jag faktiskt fått något som känns värt att visa. För det gäller att sålla.

Drömhus är inte i första hand en reklamplats där kreti och pleti får visa upp sina prylar och tjänster. Det är inte grejen med min blogg. Den typen av bloggar finns det andra som gör mycket bättre än jag. Drömhus är liksom bara min blogg där jag visar det jag tycker om och det jag vill dela med mig av till er. Jag känner dessutom ett stort motstånd till den köphets jag ibland tycker mig skönja inom bloggvärlden. Alltså sållar jag tämligen hårt bland uppslagen till mina inlägg.

Ibland kan jag känna att ”Ja, jag visar detta, för det går nog hem i stugorna och så blir min blogg poppis”, men så tänker jag ett varv till. Varför ska jag göra det?? Herre Gud, jag är 42 år och behöver inte fiska efter andras förtjusning eller bekräftelse, och ska jag visa något så ska det kännas som att jag gör det för att jag bara inte klarar av att hålla på det åt bara mig själv.

Nåväl, det om detta.

Just nu, inför alla a/w kollektioner och Formex, och allt vad det är, översvämmas mailboxen med trevliga utskick och några sticker ut tycker jag.

Bland annat denna bild på en finfin adventljusstake dök upp i ett mail från Studio Sankt Paul där de bjöd in till Julvisning. Jag gissar att ljusstaken kommer från Watt och Veke men är inte säker.

Snygg tycker jag att den var i alla fall, och skulle jag få tillfälle att lägga tassarna på den, skulle den ha en given plats i vårt kök.

Första julinlägget i augusti. Bra jobbat Helena, du borde vara först denna gång 🙂

Kram kram

Helena

 

  1. Heja Helena! Bra att du inte oreflekterat uppmuntrar dina läsare att köpa, köpa..! Det gör din blogg mera läsvärd enligt mej.
    Susanne

    1. Tack Susanne! Det kan vara en utmaning att inspirera och uppmuntra till förnyelse och samtidigt inte elda på den ganska osmakliga köphets som råder generellt i bloggvärlden. Jag har inte ohämmat med pengar att handla prylar för, så det faller sig tämligen naturligt att jag inte radar upp nyinköpen efter varandra 🙂 //Helena

  2. Jag älskar din blogg och att du inte bara gör en massa reklam som de flesta andra bloggar som jag har följt men numera struntar i att läsa.

  3. Ha ha ha, ja du borde nog vara fröst ut det tror jag allt;-) Håller med om att den var riktigt snygg den där:)
    Kram anna

Comments are closed.

LOADING..