Tips inför veckan

Så var vi hemma igen och sommarlovet går in på sin sista vecka. Jag kan inte gå på halvfart längre så för mig är semestern definitivt slut. M har semester en vecka till, så det blir han som får hänga med Lillan när det är dags för första skoldagen på torsdag. Är jag avundsjuk eller?

Formex pågår denna vecka, men det blir nog inget av för min del då jag har alldeles för mycket jobb som ska göras klart och levereras de närmaste veckorna. Jag får helt enkelt hålla mig uppdaterad av alla duktiga bloggkollegor som befinner sig på mässan och rapporterar därifrån.

Här är några favoriter, utan inbördes ordning, som brukar lämna intressanta och läsvärda rapporter:

Inredningshjälpen

Trendenser

Simplicity

Liljor och Tulpaner

 

Kram kram

Helena

 

  1. Så lite så! Du är så duktig och vi har för lite bloggkärlek i den här världen nu för tiden.

 1. Åh så spännande med första skoldagen!

  Mina barn börjar skolan först 25/8 så nästa vecka ska vi vara lediga och hänga i huvudstaden… (om jag får med 17-åringen…han vill helst stanna hemma med kompisarna…)
  Tack för länkarna och lycka till med dina jobb!
  Kram

 2. Jag förstååår inte, i Västerås slutar ni alltid skolan senare och börjar tidigare än på andra sidan bron :=) Idag har jag påbörjat ett nytt jobbliv med att åka över bron varje dag till ”Vässan” och håller till nere vid Mimerporten, härligt att få bli lite socialiserad igen! Härligt att ha jobb att ta tag i Helena, kör hårt. kram Milla

  1. Hum, hur kommer det sig… ? Lycka till på jobbet, kanske springer vi på varandra någon dag!! Kram H

Comments are closed.

LOADING..