I worked here today

Nu vill jag bara fixa en massa här hemma. Som ni vet har inspirationen lyst med sin frånvaro en längre tid, men så sakterliga känner jag inredningssuget komma åter. Härligt!

Nu skulle jag vilja fixa kontoret, så jag verkligen vill sitta och jobba där. Som det är nu sitter jag i princip bara där när jag håller på med med bokföringen och annat som jag behöver skrivaren till. Annars sitter jag uppkrupen i en soffan eller i sängen eller i en fåtölj. Ibland sitter jag i köket också. Nej, ett mysigt och bekvämt kontor med sköna sittmöbler (kontorsstol och en fåtölj) är vad jag behöver.

Måste ha en fotpall också. Har blivit så gammal så ja sväller i fötterna när jag sitter rakt upp och ned för länge har jag märkt. Herre Gud, de är inte sant, sväller i fötterna, vart är man på väg?!

Där, till höger, satt jag och jobbade idag. I Hans J Wegners Ox Chair, med fotpall!

Strålande arbetsplats, fram till familjen vaknade…

Kram kram

Helena

    1. Mabs, är det stödisar eller?? M hade råkat få på sig ett par av mina svarta en dag till jobbet, och tyckte på eftermiddagen att det var så konstigt att fötterna var helt stasade!!! Jag skrattade så ja nästan dog…

      1. Ja Mabs är namnet på stödstrumpor! Men det finns ju andra märken oxå! Han blev inte fast på stödisar då

Comments are closed.

LOADING..