Måla på klinkers

 

 

HÄR finner du instruktionerna till hur jag gjorde när jag målade vårt köksgolv.

 

 

 

 

 

 

Kram Kram dromhushelena.se

 1. Åsa skriver:

  Hej
  Vilket otroligt bra resultat på det målade klinkers golvet. Ska måla klinkers golvet i hallen i det nya huset vi köpt. Min fråga till dig är vilken färg du använt när du målat teglet vid vedspisen ? Det blev oxå jättefint

 2. Amina skriver:

  Skulle detta funka även i ett badrum som blöts mer hela tiden? Någon tanke kring det?

 3. Nina skriver:

  Hittade detta när jag googlade på att måla på klinkers. Så snyggt!

 4. Lina skriver:

  Hej,
  Undrar om ni har golvvärmen på ?

 5. Anna skriver:

  Hej! Tack så mycket för sina goda råd! Ska ge mig i kast med att måla mitt klinkergolv nu också. En fråga bara, lät du häftgrunden torka några timmar innan du la på färgen eller målade du färgen på direkt?
  Vänliga hälsningar Anna

Comments are closed.

LOADING..