Den var snygg

Fick ett pressutskick från Bemz.

Lustigt nog såg jag med en gång att bilderna var fotade vid det där omskrivna vandrarhemmet uppe vid Högakusten som var till salu för en tid sedan (det var ju alltså några fler bilder än bara denna). Snacka om att man synar bilder med lupp 🙂

Snyggt det där sideboardet, gillade formen på det. Skulle kunna tänka mig ett sådant om det inte var för att det var en skiva i vad som ser ut att vara zink… Det skulle jag kunna ha ute i min lilla köksträdgård, där jag odlar i pallkragar, men inte inne.

Någon som har en aning om var de kommer ifrån?

Kan ju inte vara så svårt för en snickare att spika ihop ett sådant, tänker jag då…

Gillade denna bild också.

Snyggt med tyget längs väggen istället för fönstren. Det var riktigt trevligt!!

Btw. imorgon kommer Enkla fredagsmatstipset att göra comeback!!

Kram kram

Helena

 

LOADING..