Lite enkelt söndagspyssel

Men va sjutton nu då, 5 grader och regn? Det hade inte jag beställt!

Svärfar har varit här med ytterligare ett lass matjord och jag skulle skapa min frukt trädgård idag. Känner mig plötsligt inte jättesugen, men det kanske vänder. Kanske trotsar jag vädrets makter och ger mig ut i gummistövlar och sydväst om en stund 🙂

Pyser istället omkring i pyjamas, pysslar lite med Lillan och har det ”gött” i största allmänhet.

Mormors gamla symaskin från 50-talet går fortfarande som tåget, och idag har Lillan sytt sig en liten väska till ett gosedjur.

En sådan liten grej, några raksömmar och lite sicksack, och Lillan blev så stolt över att ha fixat det nästan själv. Hon var så stolt att jag till och med fick fota henne (och visa bilderna här på bloggen), något som annars inte hör till vanligheterna.

Nähe, nu blir det lunch så får vi se sedan om jag tar och tar tag i den där fruktträdgården…

Kram kram

Helena

 

LOADING..