Halleluja moment

_DSC5812

_DSC5813

 

Ljuvlig morgon

Jag skrev igår att det var ett winterwounderland utanför mitt fönster. Tittar jag ut idag kan jag gott konstatera att jag inte visste vad jag pratade om då, för make till halleluja moment var det länge sedan jag upplevde!

Gnistrande vit snö, rimfrost på träden och en sol som strålar så intensivt att det faktiskt inte känns helt avlägset att plocka fram solbrillorna även här inne 🙂

Vårsolen värmer så härligt här inne men ute är det bort åt -15 grader så det gäller att klä sig ordentligt i backen idag.

Önskar er en härlig söndag och så ses vi till kvällen då jag ska visa er vad mer som flyttat in här.

Kram kram

Helena

 

 

 1. Anita skriver:

  Hej! Så vackert! Vi blev så förtjust i golvet! Vad är det för golv? Berätta ALLA detaljer Tack Anita Umeå

 2. Kicki skriver:

  Saknar min fjällutsikt! Det är så vackert och rofyllt! Kram

 3. Åh vad fint ni har det i fjällhuset! Förstår att det är underbart att komma dit upp på alla vis. Tack för härlig inspiration?! Tyvärr inget bi kan överföra på vår lilla fjällstuga från 80-talet på 56 kvadrat??.

 4. Camilla skriver:

  Wow!

 5. Kristin skriver:

  Helt fantastisk utsikt! Vad fint ni har det. 🙂

Comments are closed.

LOADING..