Riktigt tacky detalj

_DSC5848

.

Måste inte vara så perfekt

Ser du de små plupparna på fönsterprofilen? Vet ni vad det är?

Hihihi, det är korkarna från de champagneflaskor vi druckit i stugan sedan den blev klar 🙂

Tacky, larvigt eller charmigt, vi struntar i vilket och tycker att det är en rolig detalj mitt bland allt det ”perfekta”.

Apropå perfekta måste jag berätta att jag såg en så festlig sak – om oss, vår familj och vår stuga! Någon hade skrivit i Tredensers kommentarsfält (när Frida gjorde typ världens finaste inlägg om vårt hus i sin blogg) ungefär såhär ”Gud vad fint, jag har bara lite svårt för att se familjen hasa runt i underställ där bara”. Jag fnissade högt när jag läste det 1. För att jag brukar tänka precis detsamma när jag läser inredningstidningar och hemmen är sådär avskalade och ”perfekta” – ”Hallå, vart är allt bös liksom!” 2. För att jag tänkte på hur det på riktigt brukar se ut när vi hasar runt där i våra underställ, jag i mitt 15 år gamla, lite för lilla ställ och M i skidtröja och korta kallingar (eftersom han alltid är så varm och slänger av sig långkallingarna det första han gör när han kommer in).

Ja, jag vet inte jag, kanske ska man ta och lägga upp en ostylad bild på familjen in action i huset efter en hel dag i backen. Näe, vem blir gladare för det? Fortsätter nog att visa den lite mer putsade varianten av bilder.

Imorgon bär det hur som helst av dit igen. Sportlov coming up!

Någon som ska till Lofsdalen?

Kram kram

Helena

 

  1. Patrik skriver:

    Ser otroligt fint ut! Hur ofta är ni i stugan? Vore jag er så skulle jag hyra ut den på http://sverigestugor.eu de perioder ni inte vistas där. Finns väldigt många trevliga turister, mestadels äldre par och familjer som skulle äta upp sin mössa för att få komma ut i Sveriges natur och bo så där fint 🙂

  2. Har faktiskt varit i Lofstalen i en hel vecka nu, vi älskar verkligen fjällen och framförallt skidåkning !!! Misstänker att vi bott strax nedanför ert fjällhus, hyrt en stuga på Höglandet för en vecka. Förstår att ni trivs här.

  3. Det tycker jag var en rolig detalj! Älskar ert fjällhus!

  4. Lena skriver:

    Såå galet fint, du har en sån otroligt god smak. /Lena

  5. Som sagt, jag tror inte det var avsett som något taskigt uttalande, mest bara lite festligt tycker jag! Helena

Comments are closed.

LOADING..