En riktigt fin fredag

DSC25651-640x959

.

Fredagshälsning

Idag kör jag en riktigt storstädning av huset här i fjällen. Skåp, lådor badrum allt får sig en genomgång. Önskar vi skulle stanna lite längre så jag hade kunnat toppa hela städningen med en fin fredagsbukett, men det är ingen idé då vi åker hem till stan imorgon.

Det får bli lite färska blommor på borden hemma på söndag istället.

Just nu vill jag bara önska er en riktigt fin fredag, så ses vi snart igen. Lovar att peppra er med nytagna bilder nästa vecka då jag på nytt har en kamera med batteri…

Kram kram

Helena

  1. Jag blir alltid så inspirerad av din blogg:) Så fina bilder, och härliga inspirationstips! Skulle så gärna vilja länka till dig från min nystartade blogg. Hoppas det är okej? ? Kram

Comments are closed.

LOADING..