Fjällhuset har blivit skrivarstuga

_dsc0935

 

Så var jag framme i vårt hus i fjällen. Körde upp idag och ska stanna några dagar. Har räknat ut det så fiffigt att om jag i lugn och ro får vara helt i fred här uppe några dagar, då hinner jag jobba undan en massa jobb som ligger och väntar på att bli gjort. Sedan kan jag varva ned och ta det piano och pyssla ända fram till efter nyår, smart va?

Det blir toppen!

Dessutom har jag ett jobb som pågår här uppe så jag har faktiskt ett par möten inbokade också. Det är faktiskt väldigt skönt att bara få vara helt i fred när man har skrivjobb som ska göras. Jag förstår verkligen hela grejen med att ha en skrivarstuga, om man är författare alltså. Jag menar när orden och inspirationen rinner till då vill man inte bli avbruten, då vill man bara skriva tills ögon och fingrar blöder.

 

_dsc0934

 

För att inte helt tappa julfeelingen köpte jag med mig lite röda blommor från ICA nere i byn. En vacker snittamaryllis och en helt vanlig röd julstjärna får stå för julpyntet här uppe den här veckan.

Det är inte mycket snö här, mest bara is på vägarna och så lite hoppressad blötsnö i terrängen. Backarna är vita men har ingen aning om om det går att åka ens? Tänker inte ge mig ut i alla fall så det får vara hur det vill med det.

Nej nu ska jag ta och ge mig i kasat med lite skrivarbete här då. Tror att jag tar mig ett litet glas vitt vin att smutta på.

 

Kram kram

DrömhusHelena 

 

 

 1. Var i från kommer det fina soffbordet? Tycker faktiskt det är svårt att hitta fina soffbord.

 2. Känns verkligen som ett ställe att få massor av inspiration på!
  Lycka till med skrivandet! 🙂
  Kram Anna

  1. dromhus skriver:

   Tack Anna! Inspirationen Flödar! /Kram Helena

 3. Så mysigt! Är du inte mörkrädd? Finns det folk runt omkring?

  1. dromhus skriver:

   Hahaha, knappt en kotte här uppe… Lite mörkrädd igår faktiskt när det började blåsa och knaka i huset… 🙂 Mvh Helena

Comments are closed.

LOADING..