Magisk morgon i fjällen

_dsc1032

 

Godmorgon alla fina

 

Sista morgonen nu och jobbet är nästan klart! Hemfärd väntar och det känns så bra.

Det är verkligen magiskt att titta ut över fjällvärlden och se solen sakta kämpa sig över bergskammen på andra sidan. Alla borde få uppleva det någon gång.

Nu väntar två veckor innan julafton infinner sig, och jag hoppas verkligen att jag ska kunna njuta av dessa två veckor. Jobba lite och vara ledig mycket. Det är så jag tänkt det. Pyssla och greja och göra fint.

Jag fick rapport hemifrån i morse om att badrumsrenoveringen åter dragit igång, så det blir himla spännande att se vad som är gjort under dagen. Mosaiken från Hedlunds golv är på plats och jag kan knappt bärga mig till jag får se hur den ser ut när den sitter uppe!

Packa nu, så ses vi sedan!

 

Kram kram

Jag har flyttat och du hittar min nya blogg här DrömhusHelena 

 

 

LOADING..