Magisk morgon i fjällen

_dsc1032

 

Godmorgon alla fina

 

Sista morgonen nu och jobbet är nästan klart! Hemfärd väntar och det känns så bra.

Det är verkligen magiskt att titta ut över fjällvärlden och se solen sakta kämpa sig över bergskammen på andra sidan. Alla borde få uppleva det någon gång.

Nu väntar två veckor innan julafton infinner sig, och jag hoppas verkligen att jag ska kunna njuta av dessa två veckor. Jobba lite och vara ledig mycket. Det är så jag tänkt det. Pyssla och greja och göra fint.

Jag fick rapport hemifrån i morse om att badrumsrenoveringen åter dragit igång, så det blir himla spännande att se vad som är gjort under dagen. Mosaiken från Hedlunds golv är på plats och jag kan knappt bärga mig till jag får se hur den ser ut när den sitter uppe!

Packa nu, så ses vi sedan!

 

Kram kram

Jag har flyttat och du hittar min nya blogg här DrömhusHelena 

 

 

 1. Vilken fantastisk vy, jättefin bild!

  1. dromhus skriver:

   Tack, det var ännu vackrare i verkligheten! Mvh Helena

  1. dromhus skriver:

   Oh, då måst jag gå in och titta! Mvh Helena

 2. Jag har tidigare frågat vad det är för soffbord ni har i Lofsdalen men inte fått ngt svar så jag tjatar på….

  1. dromhus skriver:

   Sorry, jag såg din kommentar men sedan hittade jag den inte när jag skulle svara… Bordet heter PK61 och är designat av Poul Kjærholm. Det tillverkas av Fritz Hansen och finns i lite olika butiker. Allt gott! Mvh Helena

 3. Kicki skriver:

  Wow , vilken bild!
  Saknar mina fjäll! Tur vi åker upp snart 😊
  Spännande med badrummet, vill gärna se!

  Kram

  1. dromhus skriver:

   Ja! mosaiken är på plats nu!! Kommer bilder bara det blir ljust och jag är hemma 🙂 Kram H

 4. Inger skriver:

  Oj oj oj . så läckert!
  Vilken ynnest att få ha ett sådant ställe att hämta kraft i.
  Take care!

  1. dromhus skriver:

   Tack, det är underbart här! Helena

Comments are closed.

LOADING..