Julmingel x 3 coming up

dsc9285-3

Julbord hemma för två år sedan

 

Hallå kära vänner

 

Tiden räcker inte riktigt till såhär i juletider. Av någon märklig anledning hopar sig ALLT typ veckan före jul.

Det ska jobbas och fixas och så ska man vara glad och pigg och hänga på julmingel med kollegor och andra affärsbekanta (superkul, tänk om man bara fick ägna sig åt sådant!).

Men man ska också handla en golvbrunn och välja nytt tyg till en soffa som gått sönder. Man ska göra sig vacker i håret och färga ögonbrynen. Det gjorde jag förresten hemma igår kväll samtidigt som jag strök lucialinne och testade 2000 batterier innan jag hittade 1 som funkade…

Förfärligt vad hon var neggig tänker ni, nej då, inte alls, fick bara en tillfällig setback när jag upptäckte att jag inte kan hitta klänningen jag tänkt ha på mig i kväll… Var farao har den tagit vägen då???

Andas…

(Här kan ni i alla fall läsa några tips om hur man på bästa sätt får tunnstrumpbyxorna att hålla 🙂 )

 

Nu – göra sig redo för första julminglet av tre idag!

 

Kram kram

Du hittar min nya blogg här DrömhusHelena 

 

LOADING..