Hay från Haymarket

_dsc1052

 

Halloj

 

Och så var det fredag och den här veckan börjar lida mot sitt slut. En jobbgrej till bara här i Stockholm sedan ska jag slå ned rumpan på Riche och beställa in ostron och champagne innan det bär av på Kentkonsert. Hehe, det kan jag gott unna mig efter  mycket slit och hårt arbete den sista tiden.

 

_dsc1056

 

I natt sover jag på Haymarket, som många andra bloggare (eller influencers   som det heter nu för tiden) gjort före mig. Trevligt hotell, men lite väl mycket folk för min smak.

 

Önskar er en riktigt fin fredagskväll!

 

Kram kram

Du hittar min nya blogg här DrömhusHelena 

 

  1. Eva skriver:

    Glöm nu inte att skaffa autografen! Trevlig kväll!

    1. dromhus skriver:

      Oh jag önskar det hade funnits möjlighet! Mvh Helena

Comments are closed.

LOADING..