Golvet i badrummet

_dsc1087

 

God kväll

 

Jag vet att ni är många som frågat efter fler bilder på badrummet och nu är det äntligen dax. Jag har helt enkelt inte varit hemma när det varit ljust så att jag kunnat fota. Men idag var jag det, så då kommer de naturligtvis.

Det här mina damer och herrar kan vara världshistoriens långsammaste badrumsrenovering.

Vi började vid den här tiden förra året med att riva ut allt och så gjordes allt underarbete. Ni vet badrummet var från 50-talet, och innan de kom in till själva stommen och bjälklaget, fick de bila bort både betong och asfalt. Och sedan var där ett antal kubikmeter sågspån som skulle hivas ut genom balkongen…

När allt det var klart med det var vi fortfarande supertveksamma till hur vi ville ha det. Vi kunde bara inte bestämma oss.

Jag var inne på marmor i hela, men det blev jättedyrt och M var tveksam. Vi behövde helt enkelt mer tid för att klura ut hur vi skulle göra det. Skulle vi ha ett inbyggt badkar eller ett fristående? Mässingskranar eller krom? Alltså det var så svårt att få en uppfattning om hur det skulle bli när vi därinne fick balansera på stockar och försöka tänka oss rummet med golv.

Tillslut fick vi bara lov att bestämma oss för var avlopp och vattenledningar skulle gå i alla fall så att de kunde börja bygga ett golv.

 

_dsc1088

 

Sedan gick tiden och det gick många månader innan vi orkade ta tag i alla kvarstående beslut. Ni vet att pappa dog och jag mådde inte bra på något sätt. Med facit i hand förstår jag att jag har varit sjuk i säkert 1,5 år när jag nu i oktober fick diagnosen hypotyreos.

Vi var någonstans inne i juli i alla fall när vi slutligen fick en ganska bara uppfattning om hur vi skulle slutföra det hela. Det skulle bli ett modernt badrum med art deco-touch, och hos Hedlunds golv hittade vi det perfekta kaklet och klinkersen.

Och ja, detta är vad vi landat i… men det är fortfarande inte klart…

 

_dsc1096

 

I nästa inlägg ska ni få se duschen. I sista bilden får ni en hint om den ♥

 

Kram kram

Du hittar min nya blogg här DrömhusHelena 

 

 1. Anne skriver:

  Kommer att bli kanon:), jag har också valt marmor i badrum och lilla toaletten. Källaren får bli något annat så småningom. Kramkram Anne

  1. dromhus skriver:

   Trodde ni skulle sälja? Kram Helena

 2. Kicki skriver:

  Riktigt snyggt! ✨👌🏻 Tack för att du delar med dig!
  Jag får kanske göra ett nytt badrum nästa år.. 😊
  Kram kram

  1. dromhus skriver:

   Tack själv! Det är skojigt att göra badrum 🙂 Kram Helena

Comments are closed.

LOADING..