Här ska dukas traditionellt

_dsc1103

 

Halloj

 

Hur har ni det? Känner ni hur lugnet börjar lägga sig eller stressar ni inför morgondagen?

Här lullar vi på och förbereder det sista. Jag dukar idag så har jag det gjort imorgon. Det blir en absolut traditionell juldukning med vit duk granris och röda inslag. Jag gillar traditionellt och tycker det passar det här gamla ”julhuset”. Det är mörkt nu så dukningen får jag fota imorgon, det här är bara grunden 🙂

Mamma är här med oss här ikväll och vi pysslar lite tillsammans. Jag gör en  Jansons frestelse och så sippar vi lite på varsitt glas vin. Pratar om året som gått och är tacksamma för det vi har, och tacksamma för det vi haft. Känns som att pappa är med oss ändå trots att han inte är fysiskt närvarande (han dog i våras för den som inte vet det).

Sköt om er och stressa inte sönder imorgon. Glöm inte att det är människorna som gör festen och inte festen som gör människorna.

 

Kram kram

Du hittar min nya blogg på dromhushelena.se

 

  1. Vill bara önska dig och de dina en riktigt God Jul!
    Kram Anna

    1. dromhus skriver:

      Tack Anna! jag önskar dig detsamma!!! Helena

Comments are closed.

LOADING..