#litengran

_dsc1101

 

Alltså nu är ju jag part i målet, men jag måste ju få säga att jag tycker att Lillan är väldigt festlig och har en enastående humor (mamma säger att hon har det från min pappa som var väldigt humoristisk).

Vi bestämde i år att vi inte skulle ha en specialbeställd monstergran på över 3 meter som vi  haft tidigare. Tyckte att det var onödigt mycket pengar. Så hem kommer M med en gran som mäter knappt 2 m istället. Ganska så normal alltså, i ett hus med normalhöjd i tak. Här såg de ut som en krukväxt…

Reaktionen från Lillan var momentan ”VILKEN LITEN GRAN!”. Hon kunde inte dölja sin besvikelse och muttrade om att det var knappt värt att klä den eftersom det skulle vara gjort på ett ögonblick. När hon sedan kan sätta på spiran i toppen UTAN att klättra upp på en stege, ja då är liksom måttet rågat.

 

_dsc1102

 

Hur som haver blir granen klädd tänd och färdig och vi står och beundrar hennes verk. Jag berömmer och tycker förstås att den är jättefin och att hon gjort ett strålande jobb. Själv säger hon bara ett ord innan hon sakta vänder sig om och uppgivet går därifrån – Hashtaglitengran…

 

Kram kram

Du hittar min nya blogg på dromhushelena.se

 

 

 1. ninja skriver:

  It’s a beautiful sword.

 2. Inger skriver:

  Haha, dottern… kul kommentar.
  Har alltid velat ha en liten gran för att sedan sätta den i någon hög zinktunna eller korg så den kommer upp lite. Har hänt att jag ”skalat” av halva granen för att få effekten av en liten gran.
  Njut av er fina lilla gran, God Jul!

  1. dromhus skriver:

   Vi hade i en korg för några år sedan, men då tyckte familjen jag var helknäpp, så det blev bara en gång 🙂 God fortsättning!! Mvh Helena

Comments are closed.

LOADING..