Nedbäddad i tv-rummet

_dsc1247

 

Stackars stackars Lillan, hon mår inte alls bra idag och pendlar mellan hosta med slem i bröstet och sprutande näsblod.

Oj oj, ett chockartat uppvaknande med blod i hela sängen startade vi denna dag med. Sedan har det jarit jobbigt för henne mest hela dagen. Nyss fick hon en halv Alvedon så jag hoppas att hon blir en aning piggare strax.

 

_dsc1246

 

Annars händer inte så mycket här. Jag överväger att plocka undan lite av julen och kanske dammsuga av lite. Nyss vinkade vi också av Lillans mellanstorasyster som sticker till Alperna över helgen för att fira nyår med sina vänner. Oh yes! Jag hade också kunnat tänka mig att vara 19 år och dra till Alperna över helgen…

Men men, att vara hemma med sin fina familj   och fira in det nya året med bästa vännerna är inte så pjåkigt det heller. Hoppas verkligen att Lillis blir frisk så vi kan ha fest hos farfar som planerat.

 

Kram kram

Du hittar min nya blogg på dromhushelena.se

 

 

 1. soF skriver:

  Krya på tjejen!
  Härligt med Alperna, var länge sen jag va iväg så.

  1. dromhus skriver:

   Jag hade som sagt gärna åkt dit jag med 🙂 Mvh Helena

 2. Mimmie skriver:

  Lilla sötisen, krya på henne! Har haft samma – minus näsblodet, ett par dagar. Svårt att få vila med två kids hemma, hoppas det släpper snart! Gott nytt år fina! Kram

  1. dromhus skriver:

   Gott nytt till dig också raring! Kram H

 3. mormor skriver:

  Mormors lilla älskade vän. Krya på dig till imorgon för då kommer jag killivippande 😁

 4. Ulrica skriver:

  Meeen mosters lilla gullhöna😔 Krya på lilla gumman från mig❤
  Kram

  1. dromhus skriver:

   Kram sis!

 5. Åsa skriver:

  Stackars liten. Vi har också sjukstuga och avlöser varandra med hosta och förkylning. Så fin skinnfåtölj med pall, vad heter den serien? Funderar på att byta ut min till åren slitna trotjänare och det var en fin modell. Kram och krya på er/Åsa

  1. dromhus skriver:

   Fåtöljen heter Oxchair och designern Hans J Wegner. Krya på er ni med! Mvh Helena

Comments are closed.

LOADING..