Hjärtligaste tack

…till sommarvärmen som kom tillbaka idag och till mina fantastiska systar,vänner och mamma för en  otroligt härlig babyshower!

Åh. Nu ligger jag här i soffan med junikvällen att njuta utanför och tar in den här dagen då jag blev totalt överaskad.

Joe drog med mig in till stan imorse fast att jag helst ville dra omkring hemma och vara gravidtrött. När vi kom tillbaka en timma senare hade alltså dessa härliga kvinnor pyntat huset med rosa ballonger, dukat fram en sommarbuffè och fyllt glasen med rosa drink.
Jag blev såklart rörd till tusen!

Denna mysiga dag i solen var precis det som behövdes för att jag ska kämpa på de här sista två veckorna tills det sen är dags att krysta för glatta livet:)

Lilla P fick en massa fina presenter som jag fick öppna och lovar att visa er en annan dag men några var faktiskt till mig..som Byredos härliga doftljus i sammarbete med Childhood. Älskar.

Nu är det dags för sköna sängen

God natt och puss bästa du

Ida

  1. Millan skriver:

    Hejsan!Kul att det är så nära nu!jag gillar erat svarta soffbord jättemycket, var kommer det ifrån? (jag skulle bli jätteglad om du svarade)Kram!

  2. Gud så fint ni har hemma!!

  3. underbart.och de där ljusen luktars å gott. har books.och dina vaser & ljuslyktor. lyckliga du.när kommer lilla P?kram. kram. kram.

  4. Vilken rolig överraskning! Underbart med så fina vänner. Hoppas att du mår bra och ha en skön helg. Kram Jennifer

Comments are closed.

LOADING..