vecka 40

Johannes fick lov att ta några bilder på mig imorse trotts morgonruffs och halvnaket.

Det är ju den här magen som är i fokus. Magen som nu är så otroligt stor. Snart spricker jag så det är väl en himla tur att hon ska komma vilken dag som helst nu, vår lilla P.

Nu ska jag iväg på Nikes förskoleavslutning..efter den startar vi sommarlovet på sekunden!

Puss

Ida

 1. Madde skriver:

  Vackraste fina Ida. Underbara bilder.Är det P som i Pennie?All lycka i världen till er. Hoppas hon tiottar ut snart, är så nyfiiken.Idag fick jag hem ett lass med babykläder..Så nu viker jag och tittar o tittar och kan knappt tro att det snart finns en bebis här hos oss.KRAMIS

 2. ullie skriver:

  Åh så fin du e Ida!! Det e så vackert med mage Om det händer inom det närmsta så önskar jag dej ett jätte stort lycka till . gud så mysigt med en liten bebis snart. ska bli mysigt att se lilla bebis snart kram kram

 3. Oh undrar hur det har gått nu. Har ju följt med hela vägen nu i och med att jag själv varit gravid. Hoppas att ni alla mår bra och att du slipper gå över tiden! Vår lilla kom 1v för tidigt men det var så kallad planerat födsel för att säga det på ett "finare" vis. 🙂 Stor kram till er!

 4. Maria skriver:

  Herregud vilka underbara bilder!Du är så vacker i din mage att jag nääääästan glömmer bort hur jobbig min sista graviditet var.. hur man nu kan glömma det på 8 v ;-)Ska bli så spännande att se när du får..Vem vet, det kanske händer just nu?!Kramar till er alla!

 5. underbara bilder!! 🙂

Comments are closed.

LOADING..