Lilly of the valley och urban collection

 

Medans Nike och jag bläddrar i tapetböcker och försöker sätta stilen i hennes nya rum så har Junis rum hunnit få ny tapet. Det är helt klart lite lättare där inne eftersom hon inte har jätte starka åsikter om inredningen ännu.

Tapeten som kommer från Sandbergs famnar liksom om rummet och är himla fin mot svart metall och alla kuddar i grått och rosa. Kuddarna och en massa annat fint som fövaringspåsen nedan har jag klickat hem från urbancollection. En webshop  och fusisk butik som man blir kär i.

Förvaringspåsen ser alltså ut att vara i papp vilket den självklart inte är, då skulle den ju inte hålla länge för leksaker. Nej, dne är i någon väldigt papperlik plast helt enkelt.

Några utav mina favoriter hos Urbancollection utöver det som finns i Junis rumföljer här:)

Nu fick jag precis meddelande om att jag måste hämta hem en sjuk liten från dagmamman. Stackars. Sängen och film alltså.

Ida

LOADING..