Min inköpslista H&M HOME.


En riktigt fin förvaringskorg i flätad strå som kommer i tre varianter. Jag vill ha allihopa! En ska få agera kruka till mitt stora fikonträd som börjat vakna till liv igen, den andra ska få stå och hålla snyggt ihoprullade handdukar i badrummet och den tredje kanske får stå inne hos Nike..

Ännu mer snygg förvaring. Älskar det här tyget och den kommer stå som brödkorg på vårt matbord.

Jag kan inte riktigt placera den här söta mattan hemma hos oss just nu men jag måste ändå ha den. En sebrarandig matta liksom!

Den här gröna nyansen känns snäll och alldeles lagom grön.  Fint att förvara ett gäng snygga bestick i de här!

En kopp att bli kär i! Fyra små apor ska få flytta in i min brokiga porslinssamling.

Pappersservetter med fina tryck kan jag inte få nog utav. Kul att blanda olika mönster, färger och tryck i en och samma dukning!

Hoppas du har en härlig Lördag, vi hörs igen imorgon

PUSS

Ida

LOADING..