Skåpet är hittat!

 

Jag har varit på jakt efter ett plåtskåp med glasdörrar till vårt kök.

Tanken var  att hitta ett vintage som var sådär snyggt slitet och ändå kändes fräscht och fungerande men det skåpet fanns inte. Eller inte på någon utav de hundratals antikbutiker och nätauktioner jag besökt iallafall 🙂

Otroligt nog är detta skåp från inte alltid så intressanta men ibland så världsbästa, IKEA! Jag hittade det bland deras badrumsskåp för nästan inga pengar alls! Råskog heter det och jag har alltså två stycken som ett.

Hoppas du har en härlig Söndag?!

PUSS

Ida

 1. Cilla skriver:

  Jag undrar också var stället som basilikakrukan står på kommer från?

  Mvh Cilla

 2. Anna skriver:

  Jättefint!
  Var kommer stället som basilikakrukan står på?
  MVH Anna

 3. Faaantastiskt smart!!! Kan hända att jag kopierar och klistrar in i mitt egna hem faktiskt. Som jag har letat efter ett skåp, ett vitrinskåp som inte är så stor och som man kan hänga på väggen. Hade inte en tanke att kolla badrumsavdelningen på Ikea 😉

  Trevlig blogg har du också!
  Fin söndag till dig:)

  Kram

  1. Kopiera mera! Det är ett riktigt ”pangköp” Och tusen tack!

 4. Hanna skriver:

  såå fint! Tack för tipset

Comments are closed.

LOADING..