mitt kit

 

 

I min hylla.

Jag är ju ganska så enkel när det kommer till hudvård, smink och hårvård. Helst vill jag se naturlig och sådär frisk&fräsch ut och det med få men noggrant utvalda produkter. Om mitt hår har jag krivit tidigare, likaså om sminket jag använder.

Men nu till det närmast huden. Snälla, mjuka och helt underbart bra är Kiehls produkter.

Mina favoriter som jag nog inte klarar mig utan är de ovan.

 Creme de corps som både jag och barnen använder på hela kroppen, Simply Mahvelous är rakkrämen som doftar magiskt av kamomill och är hjälpsam och snäll mot huden vid rakning, Intensive Treatment har jag lite var stans där det känns torrt, narigt eller irriterat och den gör mirakel, jo mirakel!

PUSS

Ida

 

  1. Hej!
    Satt hela kvällen igår och läste din blogg, är som ett vackert magasin med massvis av inspiration. Underbart!
    Vi håller på att bygga nytt och kommer behöva sköna men utrymmessmarta soffor som inte är så höga och då anade jag din och dina fåtöljer. Vad är det för märke och var har du köpt dem?
    Fortsätt blogga som du gör!

  2. Hej! Tack för en inspirerade blogg! Skulle du kunna skriva ett inlägg om din klädstil, tipsa om bra klädbutiker i Stockholm?

Comments are closed.

LOADING..