Alla stjärnor hos min stjärna!

 

Ovanför Nikes säng gnistrar stjärnorna..

LÖRDAG och vi skrotar omkring här hemma i raggsockor och pyjamas. Lite plock, fix och dutt ägnar jag mig åt, njuter av att jag kan dricka kaffet i lugn och ro ur min favoritkopp för vi har inte ett dugg bortom.

Lightboxen ovan med texten vi har valt för tillfället: ” SLEEP UNDER THE STARS” har vi hittat här och den gör sig så bra i Nikes småblommiga och ganska så bohemiska rum. Kontrasten blir tokig och härlig tycker jag!

PUSS

Ida

  1. Magiskt vackert. En riktig barnrumsdröm.
    Precis så skulle jag vilja ha det på min dotters rum! Så himla himla fint!!!!

    Nike måste stortrivas:)

  2. Å vad vackert med ljusen i finaste sänghimlen och det passar fantastiskt med skylten. Vill också ha en ljusbox! Kram och tack för all inspo. Charlotta

  3. Louise skriver:

    Så himla fint. Har också den sänghimmeln som min dotter älskar. Vart har du köpt fina ljusslingan?

Comments are closed.

LOADING..