Vågar jag..?

 

 

 Jag är så enormt less på mina vita väggar här hemma..och mellangrå väggar har jag ju redan i hall och sovrum så nu tror jag att vi satsar på mörkaste grå/blå i vardagsrummet!

Färgerna från Farrow&Ball är fantastiska så även denna gång väljer jag en kulör från deras color scheme

YES! Nu vill jag bara få hem färgen och ringa in målaren

PUSS

Ida

 1. Ja det kommer att bli så fint! Jag målade killarnas rum mörkt grå. De är supernöjda. I matsalen fick en vägg bli grå men inte lika mörkgrå som barnrummen. Fegade litet där. Vardagsrummet fick en underbar grågreigelila nyans och det blev så bra. Lycka till! Charlotta

 2. Linda skriver:

  Jaa! Klart du vågar! Säger jag som själv fegar 😉 Är inne på att måla mörkgrått i gästrummet o även måla in en bokhylla i samma. Har man bara mycket o snygg rätt belysning så kan det inte gå fel med mörkt. Spännande att se resultatet! En fin önskar jag

 3. Kör! Hade varit kul om du hade kört på mörkt blått, så snyggt! Jag valde mellan det och mörkt grått men det blev den grå som vann. Jättenöjd men skulle även vilja ha den blå.. Jag valde två små väggar för att det inte skulle kännas för mörkt, ovanför panel i köket & på en tv-vägg under ett snedtak, blev kanonfint 🙂

  Spännande att se hur du gör.
  Kram

 4. Hanna skriver:

  Farrow&Ball har sannerligen helt makalösa färger. Jag målade mitt vardagsrum i en väldigt mörk grå kulör förra vintern. Supersnyggt, men efter tre månader målade jag om igen, tillbaka till ljust. Det blev för mycket grottkänsla. Tycker absolut att du ska prova, det värsta som kan hända är ju bara att man får måla om igen 🙂

  gracefulhomes.wordpress.com

 5. Åsa skriver:

  Haha…tänker precis samma här hemma, kanske mesar & väntar för att se hur det blir hos dig:)

Comments are closed.

LOADING..