Nu börjar det nya

Det här är mitt sista inlägg här inne. Jag vill säga stort Tack till Sköna Hem som varit mitt ”blogg-hem” de senaste nio månaderna. Och innerligt tack till er läsare som troget kikat in.

Imrgon börjar en ny resa på ny bloggadress :  heltenkelt.elsasentourage.se

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År.

Varma kramar.

 

 

 1. Då ska jag ändra adressen i min feedly:)
  Lycka till nu!
  Kram Anna
  Ekenäsliv

 2. Malin skriver:

  Vi ses såklart i år också!
  God fortsättning

 3. Kul, Elsas var en av mina ”teorier” om vart du var på väg! Bloggvärlden är inte alltid så stor och Emma och Petra har gjort ett jättejobb mer Elsas – en riktig blogg-oas! Stort lycka till Anna-Malin, vi är många som kommer följa dig vart du än går!

  Gott nytt år, många kramar!

  Karin.

 4. Åh, det blir ju perfekt – du kommer att passa som hand i handske. Älskar Elsas….och fin blogg. A win.-win situation. Gott slut och förhoppningar om en härlig start på 2014 önskar jag dig- Självklart hänger jag med dit. Själv har jag precis flyttat till eget bo. Välkommen in till mig…www.happyvardag.se – http://happyvardag.se/2013/12/31/valkomna-hit/

  Kram Mia

 5. Ninni skriver:

  Gokväll AnnaMalin, min intuition om vart du är på väg stämde, Vi ses där! Jag har önskat dig gott slut och gott nytt tidigare, men gör det igen… Härligt att du vill fortsätta och jag önskar dig en god omstart, Du är en bland mina bloggfavoriter och smäller högt liksom fyrverkerierna i kväll! Kramar från Ninni.

Comments are closed.

LOADING..

En almanacka av mina Instagrambilder

 

 

Först vill jag börja med att ge er alla en stor varm cyberkram för fina ord i mitt förra inlägg. Tack så mycket!

Jag har pysslat med ett litet projekt de senaste dagarna, (därav frånvaron här inne,) nämligen att tillverka en almanacka med några utvalda bilder från mitt Instagram (@heltenkelt). Och jag blev riktigt nöjd. Förra året printade jag ju ut Instagrambilder och gjorde en gran :) Det blir en särskilt känsla i telefonbildern, inte perfekt och lite suddigt och grynigt. Men det är ju det som gör det tycker jag. Om intresset finns kanske jag säljer några stycken, men jag tänker i alla fall lotta ut ett ex antingen här eller inne på Instagram. Mer om det senare.

Kramar.

 

 

 1. Linda skriver:

  Jättefint & inspirerande! Undrar vart kudde med text finns att få tag på? Gott nytt År!
  Linda

 2. Kære Anna-Malin
  Jeg vil bare lige et hurtigt smut ind og ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår. Håber på at 2014 bliver et fantastisk år for dig.
  Jeg har fulgt din blog i flere år og bliver altid SÅ INSPIRERET af dine flotte, flotte billeder. Du ER altså en helt kunstner!!!!!!!!
  Kram Jeanette

 3. Malin skriver:

  Har följt din blogg en längre tid och har förstått att du säkert haft fokus på mycket annat i livet. Trots det känner jag att du gett mig inspiration. Det finns något fint i det melankoliska. Jag önskar självklart få köpa en almanacka av dig om du bestämmer dig för att printa upp några ex.

 4. Vilka fina bilder, perfekt som kalender. Om du säljer köper jag gärna en! Skulle sitta fint i min studentetta, toppen för det nya året.

 5. Så himla fina bilder (fast det vet jag ju att du tar!). Och kul idé att göra en kalender av dem, också! Jag följer förstås med till din nya blogg, ser fram emot att träffa dig där!
  Kram

Comments are closed.

LOADING..

Ett avslut, en flytt och en början på någonting nytt

Jag vet inte om ni har märkt det. Att jag inte varit så närvarande här inne den sista tiden. Då tänker jag inte på själva inläggsfrekvensen, utan mer på min själsliga närvaro. Texterna har blivit kortare och kortare för orden har inte kunnat komma ut. Och mycket har jag helt enkelt inte velat dela. Delvis beror det kanske på att jag saknat er. Era åsikter, hejarop, eller hintar om när ”jag varit ute och cyklat”. Och delvis har jag haft så mycket att fundera på, för funderar det gör jag.

Det är med stor sorg jag skriver att den här bloggen har bleknat och tappat känslan. Hur ska ni kunna kommentera något när det inte finns något att kommentera? Bara en bild, och ordet kram…

Beslutet att flytta bloggen hit till Sköna Hem ångrar jag inte. Jag är glad och innerligt stolt att jag fått den fina möjligheten att vara en del av Sveriges största inredningsmagasin. Och en del av ett fint blogg-gäng. För en gångs skull vågade jag stiga ur min ”comfort zone” och kasta mig ut i något ovisst och okänt. Det är jag också innerligt stolt över, att jag vågade. Men nu är det alltså dags. Att gå vidare, till något nytt. 

Jag kommer att finnas kvar här december månad ut för att den 1:a januari starta om på nytt och på en ny bloggadress. Adressen till den nya kommer om någon dag.

Stor kram.

 

 

 

 1. Liv skriver:

  Hittade hit genom nya bloggen heltenkelt.elsasentourage.se ;)

 2. Ingen kan inspirera som du! Min absoluta favoritblogg med underbara bilder, följer med vart du än hamnar.

  1. tack så mycket josefin.
   det gör mig glad att höra.

  1. tack snälla adela.

   kram.

 3. Tack snälla för alla härliga bilder du lägger ut. Fantastiska kompositioner. Har följt dig ett tag och hoppas verkligen på en fortsättning och att du talar om var du kommer att finnas i din nystart! Du inspirerar!!/

  1. tusen tack lena!

Comments are closed.

LOADING..