DIY… (a makeover)

Jag tänkte att jag skulle visa er vad jag gjort med flaskorna. Det blev en liten makeover, igen. Som ni kanske minns sprayade jag dem svarta (kolla här). Snyggt, absolut, men kändes lite stelt. Så fram med sprayfärgen igen. Denna gången gick det inte på räls. Jag skulle skynda mig att spraya dem ute och vips började det regna. Vattendropparna la sig som små bubblor utanpå, inte bra. Fram med trasan, bort med färgen och sedan fram penseln och så blev de målade istället. Nu känns det som de passar in bättre, eftersom jag bestämt mig för en jul i vitt, zink och kanske en liten gnutta svart.
Jag fixade även lite annat i helgen men det visar jag en annan dag. Jag får lugna mig lite. Det känns som det kanske blir för mycket jul, lite för tidigt ;)
Kram på er!!
 1. m. skriver:

  Superfint!!Grym inspiration…m.

 2. Anne skriver:

  Superfint gjort!

 3. manuela skriver:

  wow for en gøy blog du har!jeg kommer nok tilbake!manu

 4. Lene skriver:

  Nydelige bilder:) Utrolig flott til Jul!!Ønsker deg en fortsatt fin uke!Hilsen fra Lene.

 5. Eldrid skriver:

  Utrolig vakkert! Og en super bra idee!!Dem ble veldig stilig, søt og stemmningsfull!klemmereldrid

Comments are closed.

LOADING..