Förberedelser…

Idag har jag varit på ett roligt litet uppdrag och fått lite ny inspiration. När jag kom hem gick det plötsligt upp för mig att det är ju faktiskt 1:a advent imorgon och jag har inte fixat någon adventsstake än. Värre saker har hänt. Men ett enkelt litet arrangemang slängde jag snabbt ihop för att skapa lite julstämning iallafall. Som tur var fanns allt redan hemma i gömmorna utom tazetterna och mossan. Nu ska jag återgå till fixandet så ses vi imorrn igen!
PS. Kul att ni gillade mina kläder i förra inlägget. Jag kände mig helt fin och hade mycket trevligt.
Plaggen är inköpta på Spirit och av märket Monrow.
KRAM
  1. Marte skriver:

    Åå, dette var bare nyydelig!!God helg til deg!

  2. Mamma C skriver:

    Blev ett jättefint arrangemang. Kläderna i ditt förra inlägg var mycket snygga. Ha en fin 1:a advent.Kram mamma C

  3. Du bara ”slängde” ihop ett arrangemang? jösses, det är superfint juh!!

  4. Och du slängde ihop det riktigt snyggt:)Vilka härliga bilder du bjuder på på din blogg.Hoppas att du har en riktigt trevlig lördagkväll och första advent.

  5. Åh, så fint! Gillar krukorna! :) Vi har också adventsfixat här hemma en massa.Ha en fin första advent!Kram från Lotta

Comments are closed.

LOADING..