Christmas trees, my way…

Plötsligt upptäcker jag att jag fått dille på granar. Och som vanligt när jag får något på huvudet tillverkas det i långa banor. Här har jag använt mitt vitmålade linnetyg som jag sedan tryckt siffror på. Tanken är att de ska sitta på adventsljusen (som jag hoppas blir färdiga i n n a n den 4:e advent…).
 
Här har jag frossat med rödakorsstygn (igen), använt symaskinen, schabloner och lite tyg.
För mig är det inte slutprodukten som är det viktiga, utan vägen dit. Glädjen att skapa med händerna och fantasin som får fritt spelrum, men också arbetet med att i n t e känna prestation och sträva efter perfektion. Det är däremot lite svårare. Men nu tror jag att jag har granar så det räcker och nu tänkte jag försöka fokusera på ett syprojekt en stund.
Tusen tack för finaste hälsningarna, tack!!
Kram på er!!
  1. Wow, vilka fin julbilder du bjuder på !!God Jul önskar jag digAn angel at my table

  2. Haust skriver:

    Nydeleg! Eg fekk jammen lyst å lage nokre grantre eg òg! :)God helg!

  3. Det syns att de är gjorda med glädje! :)

  4. sterrie skriver:

    You’re pictures are really beautiful!!

  5. I am so in love with this ;)Really beautiful! I still have to start on a bit of decoration.. hopefully this weekend I will find some time!

Comments are closed.

LOADING..