Lite här och lite där…

Jag har engagerat mig i mina små jullökar. De har stått helt ensamma och utplacerade lite här och var. Tanken slog mig då att jag skulle samla ihop dem i en grupp istället. Jag tog vad jag hade, skålar, gamla pokaler inköpta på loppis, muggar i porslin och silver, ja lite allt möjligt. Tillsammans blev det mycket bättre och lite roligare att vila ögonen på. Men i vanlig ordning flyttade de runt lite först.
Jag började med att ställa dem på köksbordet. Men det såg ju så fjuttigt ut. (Ursäkta lampan som hänger mitt i alltihop med jag o r k a d e inte flytta på den…)
Sen satte jag dem även på rad i fönstret, men det blev för rörigt för min smak.
Nej, det blev bäst på det lilla bordet i vardagsrummet med den svarta väggen som fond! Nu återstår bara att jag ska få dem att överleva, det är en annan femma. ( Lite vatten ska visst vara bra ;)
Nu tänker avsluta med att tjata igen. Men jag vill bara att ni ska vara HELT säkra på att jag uppskattar era kommentarer och besök här hos mig!! Ni gör mitt bloggande så mycket roligare, tack för det!!
Ni som väntar på svar på mailen, det kommer jag lovar!
KRAM
  1. Helt min stil, många och olika krukor. Hoppas det är ok om jag lägger till dig i min blogglista, hör av dig, annars tar jag bort det i så fall. Du har en inspirerade blogg som jag kikar in hos varje dag. Var har du lärt dig och jobba så fint med bilderna?Kram Helena.

  2. Tänkte precis det när jag såg första bilden, att det såg så snyggt ut mot den svarta bakgrunden!Kram Pernilla

  3. cia skriver:

    Oj vilken vacker blogg du har!! Underbara bilder!/Cecilia

  4. Mamma C skriver:

    Snyggt, blev himla charmigt med blandningen.Kram Mamma C

  5. what a beautiful things, inspiring me a lot and thanks for sharing it!

Comments are closed.

LOADING..