Jag fortsätter…

Hej på er! Hoppas ni har det bra i kylan. Jag fortsätter med bilder från Bolmsö och här myser vi som bara den. Som ni ser går det mesta i vitt och rött. Möblerna här är en blandning av loppisfynd och Ikea. Fyndat har vi faktiskt gjort idag, men inte möbler. Jag köpte mig bl a ett par fina stövlar i brunt mjukt skinn. Svårt med rea, jag brukar inte hitta något men i år har jag haft tur. Jag ska visa er när jag kommit tillbaka till stan.
Nu väntar kortspel och som vi inte redan har ätit tillräckligt, så blir det också lite marängsviss. Mums…
KRAM
  1. Härliga bilder du har i din blogg!

  2. Kia skriver:

    Vad mysigt! Först trodde jag du hade dragit in massa rött men sen läste jag att ni inte var hemma. : )Kia

  3. wunderful pictures and inspiring on your blog !!

  4. This is a nice article, Definitely it has a good content.

  5. Mysig fortsättning vännen!!!Kram

Comments are closed.

LOADING..