På väg igen…

Då var vi på väg igen. Till skogen, familjen, lugnet och tystnaden. Att bara ta dagen som den kommer och vara helt nöjd med det.

Och om ni tittar i min sidospalt så kan ni se att efter många om och men, så finns nu bloggen Helt Enkelt på Facebook. Håhå ja-ja. Denna sida som jag trodde att jag (ja, eller bloggen iallafall) skulle vara den sista att gå med i. Jag har faktiskt av någon anledning varit lite rädd för Facebook. Men, efter en snäll spark i baken och med hjälp av Någons kluriga fru sent igår kväll, så har jag nu passerat denna milstolpe ;) Det var nog inte så farligt ändå. 

Ta hand om er.

  1. Oj vilken underbar och fin blogg du har.Bedårande.Kram Mrs G

  2. Vackert. :) Kul att du finns på Facebook nu med. Det har jag saknat… vill du ha hjälp med hur du kopplar så att det automatiskt uppdateras på Facebook när du skriver blogginlägg så hojta till. Kan jag hjälpa dig med det. Man gör det via Bloglovins app.Kram!

  3. Vilka fina bilder. Så inspirerande!

  4. Tove skriver:

    Hej! Hittade till din blogg idag och är helt fast! Den är sååå härlig! Tack för inspiration!

  5. Vilka härliga och somriga bilder. Ha det så bra i skogen och lugnet :)

Comments are closed.

LOADING..