Bara lite…

På väg hem från jobbet idag stannade jag och köpte lite grönt. Det är svårt att välja.
 Jag är ju inte så grönfingrad, oh nej, och hade ingen plan mer än att det skulle planteras i min låga kruka från Tine K som gapade tom.
Det känns för tidigt, men jag kunde inte låta bli att smyga med några vita hyacinter, och…
…nya Bolig magasinet med jultema.
Hur jag än försöker låta bli, så är jag där iallafall. I jultankarna.
Men jag ska göra mitt bästa för att hålla mig med pyntet i ett par veckor till. Kanske? Ska bara leta fram zinkhusen från Walther & Co först :)
Så himla kul att ni är så många som vill vara med och tävla! Jag håller tummarna för er allihop.
Kram på er.
  1. De där gröna kastanjerna är så fina. Har inte sett dem förut, eller så har jag inte varit tillräckligt uppmärksam.

  2. Marion skriver:

    Vilket fint arrangemang du gjorde,tack för inspirationen.Kanske svänger förbi blomaffärerna i helgen och inhandlar lite nytt.Trevlig helg!

  3. Det blev ju jättefint, ju. Du har visst gröna fingrar. Mina har börjat bli lite ljusgröna efter några försök med pellisar, men visst har jag några förskräckta växter i vissa fönster som borde gå hädan i komposten för länge sen…Det är jul överallt. I tidningar, butiker ja t o m julvägraren (jag, alltså) har börjat få pre-jul-pirr i år. Ha en bra helg!

  4. Dette ble lekkert! Takk som inspirerer :)God helg!Milla

  5. Hej igen..Var och köpte färg idag och fick tipset att om man vill ha en mattare look på sin målade möbel så kan man om man är noggrann putsa upp den med lite vim ( eller ja jif nu mer va? ) så får man en mattare look. Dock är det viktigt att färgen har härdat ordentligt så att det bör vara några veckor sen man målade. Också viktigt att inte slarva för då kan de synas tydligt. Det slipas ju en aning. Var det den mattaste väggfärgen du använde eller den mattaste snickerifärgen? Önskar dig en fin fredag och en toppenhelg!

Comments are closed.

LOADING..