Decorations…

Oj, det blev många bilder igår. Och jag kan som vanligt inte bestämma mig för när – var – eller hur många jag ska visa. Killarna har åkt på bio och jag är ensam med min lussekatts deg och mitt ommöbleringsprojekt jag drog igång i morse. Medan jag vrider runt på tankar och möbler får ni hålla tillgodo med oväntat snyggaste juldekorationen. Ett maffigt hjärta som går att öppna.
Love it.

Jo, jag måste få fråga. Jag är ju inget vidare på det här med Facebook. Inte alls. Och nu kan jag inte logga in. Då måste jag uppge mitt telefonnr (?!) för att de ska skicka någonslags kod för att jag ska få tillgång till mitt konto? Men det vet jag inte om jag vill.  De säger att jag är tydligen ingen riktig människa,  ja eller person (eller något sånt). Någon som vet?

  1. Jag älskar dina bilder. Man får en enorm lust att få veta hur ditt hem ser ut in real life. Du verkar vara en härlig och mysig person. Så glad att jag hittade till din blogg.KramE

  2. frida skriver:

    SUperfint o inspirerande!! Härlig blogg du har här! Hoppas att du har en fin onsdag! Kram

  3. Smukke smukke billeder. Dejligt med inspiration. TAK :-)

  4. Det var nog tur att det där hjärtat inte fanns på deras hemsida, det kliade nåt alldeles fruktansvärt i mina fingrar när jag såg det här hos dig! (Fast å andra sidan – jag börjar på allvar överväga en tur söderut. Bara för att shoppa. Hrrmmm.)

  5. Längesen vi fick se någon inspirerande outfit bild… Älskar din stil :) Kram

Comments are closed.

LOADING..