Inspirerad och ett DIY…

Foto: Line Klein
Bilderna från Tine K:s vackra hem, tagna av Line Klein, cirkulerar friskt i bloggvärlden. Inte så konstigt då de är rysligt inspirerande. En sak som särskilt fångade mitt öga var den enkla stjärnan av grenar.
Så med mig hem från Bolmsö idag hade jag ett gäng kvistar som jag snabbt snurrade ihop med ett snöre.
I med en ljusslinga och vips lyckades jag äntligen skapa lite julstämning. Det var på tiden.
  1. HELT HELT underbar stjjära! jag har gett mig på ett hjärta och blev toppen, men stjärnan ligger och väntar, jag kan ju tänka mig att det blir fler än just bara 1 st. UNDERBARA! Ska ge mig på en mindre med kanel stänger, som ger en otrolig härlig doft ;)

  2. Stjärnan med slinga var ursnygg! En sån kanske jag ska pyssla ihop i mon!

  3. Tajming skriver:

    Älskar pyssel :) Fint och enkelt.Therese

  4. vackert hem du har …jag gjorde också ett försök att göra en ”pinnstjärna” men jag gav upp …kanske ska göra ett försäk till nu när jag sett din fina….*ler.Tänk! inte direkt så man gått och trånat efter pinnar till inredning tidigare men i år gör man det …skrattar!!! tänk vad man påverkas.Kram och hej från Göteborg och mig.Pernilla

  5. Jeg bare elsker bildene og hjemmet ditt. Blir så inspirert også har du så vakkert lys på bildene dine! Om du vil se ”hyllen din” i et annet hjem kan du se den i dagens blogginnlegg på bloggen min! Nok en gang: takk for FIN inspirasjon og god uke til deg! Klem fra Karlotte

Comments are closed.

LOADING..