Lite mer pynt…

Nej men oj vad klockan hann bli mycket! Har nästan precis landat efter fin fika hos vännen Jenny och jag tänkte att vi skulle fortsätta lite på julpynts temat idag med. Som ni kanske vet vid det här laget så är jag inte så glad för färger som sticker ut. Förra julen försökte jag mig på lite rött men det blev ingen långvarig succé. Därför har jag lagt ner det helt och hållet det här året.
Jag vill ju gärna ha det enkelt, men ändå med en smula mysfaktor, för jag trivs inte när det blir för stelt. Nu har jag bestämt mig för att det räcker långt med den gröna vackra färgen som finns i mossan och hyacinterna som är utplacerade lite här och var i huset. (Och ja, ett och annat grönt julpynt har också fått smyga sig in).

Nu ska jag bara luta mig tillbaka och invänta fredagens stora händelse, det vill säga Idol finalen :)

Stor kram till er allihop!!

(Jo, jag höll på att glömma. Att det snart kommer en fin-fin tävling här på bloggen. Du kan vinna ett stort vackert zinkhus från Walther&Co minsann. Så håll utkik).

(Ekollon Walther&Co och hyacint i mossa/Fridas Hem, litet uppläggningsfat TineK/Blackballoon)
  1. Leigha skriver:

    Mmmm. Lovely, as always.Leigha

  2. Sophie skriver:

    Verkligen fin blogg och otroliga bilder. Kul med en inredningsblogg med så mycket eget bildmaterial!

  3. Johanna skriver:

    De där tine k-faten kan man bara ha till såå mycket. Alltid lika roligt och inspirerande att titta in:)

Comments are closed.

LOADING..