Lite nytt i vardagsrummet…

Jag tänkte visa er en av mina julklappar. Nämligen mitt brickbord. Å det är fint, och stort, nästan 1 meter i diameter. Jag har länge funderat fram och tillbaka, och för något år sedan köpte jag ett stort, lågt brickbord med metall stativ, som jag sedan fick sälja. Det blev för lågt och passade inte in riktigt. Hursomhelst, jag önskade mig bordet nu iallafall  (helt övertygad efter att ha sett det här och här) och för att jag fick en idé om en ”lounge känsla”. Så jag fällde ihop slagbordet, flyttade en av fåtöljerna och snodde runt lite och vips fick vi en ny mysig del i vardagsrummet som genast kändes mer som en helhet. En perfekt blogghörna blev det :) Nu skulle jag vilja ha en fotpall till fåtöljen, och slänga ut renskinnet för fyyyyy nu har det hårat färdigt, men sen är det klart :)
Brickbord/Tine K från bästa Blackballoon, (som precis fått påfyllning av brickor och stativ) vas/gåva, randig matta/Ikea, litet svart bord/Krapperups lilla butik, golvkudde Bynord/Stil-inredning & design
Nu vill jag bara önska er ett riktigt, riktigt Gott Nytt År!!
LOADING..