Sovrummet del 2…

 
 
Då var det dags att visa den andra sidan av sovrummet, där jag placerade de tre tavellisterna. Och vips fick den annars så svårmöblerade fönsternischen nytt liv. Jag älskar verkligen och förändra med få-, redan befintliga medel och jag känner mig riktigt nöjd med mitt lilla sovrumsprojekt. Del 1 finner du här.
Åter en gång vill jag tacka för fina kommentarer och önskar er en trevlig tisdagskväll.
 (Tavellister/Ikea, fårskinn/Gotland, rund spegel/reafynd från Åhlens, foton i ramarna kommer från ett fotojobb för Tekla, stor anteckningsbok/Tine K, eat cake in bed/Therese Sennerholt).
Foto: Anna-Malin
  1. Det är jätte fint! Älskar det ljusa och svarta=)

  2. Så fint!!!Hvor er puten med elefanter fra? :)Klem Tone!

  3. …utrolig stilrent og vakkert!Du tar nydelige bilder!Ha en fin helg!- Ida Susanne

  4. Inger skriver:

    Så snyggt, personligt och trivsamt! Sedan gillar jag när du skriver att du vill förrändra med befintliga medel, yes helt min melodi! Trevlig helg!

Comments are closed.

LOADING..