Vardagsrummet del 1…

 
 

Idag blir det bilder från vardagsrummet. Ni är många som önskar fler helhetsbilder så här kommer en åtminstone ;) Mattan jag lånade hem igår fick igång inspirationen och lusten att fixa lite, och jag kände för att ta in mjukare toner. Som tur är har jag ju ett litet lager av kuddar som jag kunde använda och som passade till mattan. Betongbordet fick flytta på sig och istället placerade jag de två runda, lite lägre borden framför soffan. Och det blev genast luftigare. Över soffan slängde jag vita linnetyger för att ge en känsla av hur det kommer att se ut när de vita klädslarna kommer. Det blev en hel drös bilder så det här får bli del 1. Och kanske är det också dags att berätta ”blogghemlisen”, men vi tar det imorgon.

Vi ses.

  1. Varifrån kommer den svarta stolen på översta bilden? :)

  2. Is Lovely… I like your blog so much!Kisseswww.durabilite.es

  3. Superfint! kul att hitta hit och snart dit;) Lycka till!/Sofia PR

  4. Tittar in här lite då och då och nu är det dags att lämna en kommentar ;-) Kul med inspirerande bloggar..Titta gärna in på min blogg ;-)www.vitaestilo.seKramHelen

Comments are closed.

LOADING..