I köket

foto: anna-malin

Jag har piffat och fixat i köket, betonghyllorna har skruvats ner och vilar nu i garaget. När jag gick ut för att lämna dem hittade jag griffeltavlan jag gjorde till Antons rum. Den fick flytta in tillsammans med betongbordet som inte längre används som soffbord. Klämspoten är en favorit och jag har äntligen kommit till skott och köpt en väggdimmer så nu kan jag ha den tänd utan att det blir för starkt sken. Det blev en trevlig liten installation och jag kan variera sakerna på bänken när jag känner för att förändra. (Vilket ni vet ibland händer flera gånger i veckan…)

Nu ska jag fortsätta med min bildredigering. Ett gäng bilder ska levereras till en design- och produktionsbyrå idag, så det är bäst jag sätter fart.

Fin måndag.

(Griffeltavlan har jag tillverkat själv, kuddar Afroart/Inreda Utreda, betongbänk/Enkla Ting, klämspot/Hay, Stor korg/Tine K Home)

 

LOADING..