En Ay Illuminate i vardagsrummet, eller kanske inte?

foto: anna-malin

Som ni kanske vet vid det här laget är jag ju förtjust i lampor…också. Och en lampa som jag spanat in i flera år är just denna. Så för att kunna släppa det en gång för alla, och sluta fundera, så har jag lånat hem en. (Ursäkta den slarviga upphängningen). För att se. Resultatet ser ni ju ovan. Lampan är fantastiskt fin, men en smula högre i tak kanske inte skadat?

foto: frida ramstedt – trendenser

Som här t ex. Där gör den sig ju riktigt bra och kommer kanske mer till sin rätt än i mitt vardagsrum. Hmmm, vad säger ni? Är det en keeper?

Kramar.

 1. Ida skriver:

  Åh, fina fina kakelugn!

 2. Elin skriver:

  Fint:)! Var kommer soffan ifrån?

  1. tack!
   soffan kommer från Fogia.

 3. H skriver:

  Min röst till 100:an, lätt!

  1. H skriver:

   Fast under rätt inlägg dock ;)

 4. Hm, kunde stå emot att kommentera – lampan är fantastisk, men passar inte rummet (spontan känsla), altså inte höjden som saknas, hela stilen går inte ihop, hur fin rummet än är. Min vision för lampans omgivning – grovputsade vägar, ”obehandlat” tak med tjocka fina bjälkar, stor matta med jordtoner på golvet, knubbiga trämöbler – då lampan passar in, som liten motsats, luftigt och bohemisk. Men lampan är gorgeous !

 5. Tessan skriver:

  Jag får nog lov att hålla med, makalöst snygg lampa, men ja..lite högre i tak så hade det varit ännu bättre. Nu tänker jag vara lite fräck och fråga dej anna-malin om lite tips, eller om nån annan läser detta får också gärna ge förslag. Jag har strax över 5 m i takhöjd i vardagsrummet, snedtak en liten bit och med spottar. Vad tusan ska jag har för lampa/lampor där? kram från Tessan

Comments are closed.

LOADING..