Betonghyllorna är tillbaka igen

Hej tidiga fredag! Jag har inte riktigt lärt mig hur man schemalägger inlägg här i wordpress så jag postar det här nu innan jag sticker till jobbet. Som ni kanske märker råder en viss ambivalens vid matplatsen. Först var det köksbordet jag inte kunde bestämma mig om, och valet föll til slut på slagbordet. Sen plockade jag ner betonghyllorna, för att istället ställa griffeltavlan där. Men då saknade jag någonstans att ställa grejer, och kunna ändra om. Så häromdagen åkte de upp igen och jag kunde gladeligen ägna en stund åt att piffa, både med gammalt och lite nytt. Och nu får de baske mig stanna där. En stund iallafall.

Tusen tack för frågorna både här på bloggen och på Instagram (@heltenkelt) om jag inte kan hålla workshops i foto och bildredigering. Det har varit helt uteslutet fram till nu, på grund av olika saker, men nu har jag faktiskt börjat fundera på ett eventuellt upplägg, och återkommer om jag kommer fram till något bra.

Kram på er och ha en fin helg.

(Latteglas, svarta burkar för kaffe & thé och glasbox/Blackballoon, betonghyllor/Enkla Ting, stege/House Doctor, skålar från Rif, Mölle Krukmakeri, Granit, kruka/Sturehof, skärbrädor i trä/Inreda Utreda, Korgar/Tine K)

 

LOADING..