Hemma hos…

Hej! Hoppas ni mår bra. Här går allt i en rasande fart just nu. Det är många bollar i rullning och spännande förfrågningar som jag måste ta ställning till. Och det roligt när det rör på sig, händer något, men samtidigt måste jag vara noga med att stanna upp och ta ett par djupa andetag och lyssna till hjärtat och faktiskt också på kroppens signaler. Helt plötsligt ramlar det in förfrågningar om föreläsningar och det är ju bara helt roligt, men… Där har jag nog mitt livs största utmaning framför mig  – att kunna prata inför folk. Hujedamig jag känner hur jag får hög puls bara av att skriva det. Men jag är också väl medveten om att jag går miste om mycket genom att alltid tacka nej pg a rädsla. Jag får jobba lite på det där.

Det var några av måndagens funderingar och nu till dagens inlägg. Imorse bjöd Kajsa på frukost och vips visade klockan långt över lunch. Hemma hos Kajsa är det svårt att få hög puls, ja eller det skulle väl vara över det vackra hemmet då isåfall. Dessutom hade katten Stina fått 4 små kattungar som var helt omöjliga att motstå. Det här är väl enda gången som det känns okej med allergier i  huset. Annars hade vi nog haft ett helt zoo. ;)

Kram och ta hand om er.

Foto: Anna-Malin

 1. Fanny skriver:

  Vilket underbart hem! Och kattungarna… herregud, mitt hjärta smälter ju!

 2. Nenne skriver:

  Att våga är att tappa fotfästet em stund, att inte våga är att tappa allt! Jag hejar på dej och önskar dej all lycka och styrka! Kram

 3. Emelie skriver:

  Hej!

  Gud vilka härliga bilder. Vet du möjligtvis vart Kajsa har införskaffat det mörka matbordet på bild 6? det är precis ett sådant som jag letar febrilt efter.

  Ha det gott :)

 4. Adela skriver:

  Å vilka underbara bilder och vilket hem!
  Du är så klok och har en skön livsinställning! Lyssna innåt….det bästa man kan göra:)

  Kram till dig!
  Adela

 5. Liisa skriver:

  ”Man ska smida när järnet är varmt!” Jag brukar säga, att när man är ung och vacker, så då ska man satsa det som satsas kan:-) Förfrågningarna kommer när omgivningen ser att man är duktig på det man gör. Du ska förvalta det du har! Du har redan tagit så stora steg som många aldrig vågar!
  Tack för fina och inspirerande bilder! Kram från en mormor

Comments are closed.

LOADING..