Godmorgon från vardagsrummet

Som vanligt är jag uppe först av alla. Älskar den stunden på morgonen, med en kopp kaffe  i ett tyst hus. Vardagsrummet mötte mig så här. En nedsutten soffa som visar på gårdagens soffhäng och ett fikonträd som blev akutvattnat placerat där i väntan på rätt plats. Den prassliga lampan i papper är ett hyfsat nyinköp för under hundralappen på det stora varuhuset. Passar bra där tills jag finner den rätta.

Fin lördag och kram på er.

8/28

 1. Jenny skriver:

  Vart är lampan från? Så bra den skulle göra sig i mitt spovrum! Kram

 2. Ida skriver:

  Åh snälla. Vart är soffan ifrån?! Måste ha! Kram

 3. Lotta skriver:

  Älskar plåtskåpet!! Vart har du hittat det?

  1. plåtskåpet har jag köpt av kajsa på enkla ting.

 4. JA de måste vara skönt:) Kan inte komma ihåg när jag fick en sån stund senast, med två små så är det alltid tiiidiga mornar med bompa och välling i soffan(inte för mig då).. Nåväl, var sak har sin tid..
  Fin lördagkväll.
  Kram!
  /A

 5. Så fin bild!!!!
  Blev förälskad i den stora vita skålen ! Var har du hittat den???
  Bästa hälsningar
  Petronella

  1. hej!
   tack så mycket. skålen har jag köpt hos kajsa på enklating.se
   ha det fint.

Comments are closed.

LOADING..